INFO TRAFIC. Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Trafic
Trafic
Circulaţia autoturismelor este îngreunată pe mai multe drumuri naţionale din ţară, după ce mulţi dintre cei care au participat la festivalul de muzică Untold, de la Cluj, se întorc spre case. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe zona montană a DN 1 Ploieşti  - Braşov traficul este intens. Se circulă în coloană la Comarnic (kilometrul 102), la Bușteni pe urcare de la kilometrul 127 și pe coborâre de la km 138 până limita cu judeţul Braşov. Se acționează pentru fluența, pe zonele centrale înregistrând 30-40 km/h.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie, dând dovadă de disciplină în trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă la volan, păstrând distanţa de siguranţă dintre autovehicule.

Trafic blocat şi spre Iaşi

Pe DN28A Paşcani  – Moţca, la kilometrul 29+100 de metri, judeţul Iaşi, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două vehicule. Potrivit primelor date, o  persoană a fost rănită uşor. Circulaţia este blocată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel