Influența USR pentru noul Guvern. Chirieac: "Mă gândesc la filiera Paris"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Guvern  Foto: Crișan Andreescu
Guvern Foto: Crișan Andreescu
Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat pe baza negocierilor ce au loc la Vila Lac pentru formarea viitorului Guvern. 

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a aflat duminică seara în direct la România TV unde a ridicat un semn de întrebare cu privire la influența USR-ului în formarea noului Guvern. 

”USR s-a urcat în capul PNL-ului. Nu e de mirare lucrul acesta. Nu înțelege nimeni ce a negociat Ludovic Orban. Un mandat de prim-ministru în care a avut unele realizări, a ținut România în pandemie, pe linia de plutire. Sunt mari semne de întrebare despre ce a făcut domnul Cîțu ca ministru de Finanțe, acum domnul Cîțu e prim-ministru. Dar, avem un partid de 15% cu certe accente de neomarxism, de violență, agresivitate și multe alte lucruri care nu își au locul sau și-au avut locul în anii trecuți, partide de acest gen, apoi au dispărut. Sunt multe state care au avut acest tip de partide care apoi s-au erodat imediat la putere și au dispărut. În România, centre de putere importante sunt arondate acestui partid. Marele semn de întrebare este președintele Klaus Iohannis. S-a cerut oare din exterior, din exteriorul României, ca USR să intre la Guvernare? Mă gândesc la filiera Paris în momentul acesta. Trebuie să existe o explicație logică pentru care Guvernul României a căzut prizonier în brațele USR PLUS”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Duminică au continuat negocierile partidelor la Vila Lac. 

VEZI AICI: Negocieri pentru Guvern. Barna: Mai avem de discutat pe Transporturi şi mai sunt câteva decizii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel