Influența Lunii Noi în Berbec. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 21 Martie 2023, 13:07
WhatsApp
Influența Lunii Noi în Berbec. Previziuni pentru fiecare zodie. Sursa foto: freepik.com
Influența Lunii Noi în Berbec. Previziuni pentru fiecare zodie. Sursa foto: freepik.com
Astăzi, pe 21 martie, avem prima Lună Nouă în semnul Berbecului! Așadar, Soarele și Luna își dau mâna în semnul guvernat de Marte și sunt susținute de un sextil cu Pluto.

Putem spune că zodiile de foc se vor bucura de acest eveniment, pentru că le oferă energie și chef de viață. Iar cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) pot fi împinși de la spate, ca să înceapă un nou capitol. 

Nu în ultimul rând, conjuncția dintre Venus și Nodul Nord din Taur predispune la pragmatism în relațiile amoroase. Mai ales acelea recent stabilite, transmite Astrosens.

O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere. Fiindcă Soarele și Luna se întâlnesc în primul semn al zodiacului. 

Cu alte cuvinte, dacă ai așteptat un moment oportun, poți folosi această dată de 21 martie ca să faci ceva pentru tine. Poți să îți cumperi un produs nou sau o haină nouă. Sau să îți planifici o călătorie.

O Lună Nouă în Casa a 6-a vrea să facem lucrurile pas cu pas. Este vorba despre activități noi sau noi începuturi făcute treptat. Energia Berbecului știe că are un scop și că trebuie să ajungă undeva. 

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Deci, orice ține de identitate, de sănătate, de ce ești tu și cine ești cu adevărat. Poate că până acum, nu ai stat foarte des să te gândești cine ești. Ce ai făcut până la vârsta asta? Ce mai poți să faci de acum înainte?

S-ar putea ca pe parcurs să te fi pierdut. Nu te-ai mai gândit la cine ești. Este foarte important ca, din când în gând, să îți mai pui această întrebare. Gândește-te la cine ești, în afară de cutumele sociale și de condițiile pe care ți le impune societatea. Dă-ți seama în ce domeniu trebuie să faci niște ajustări și ce trebuie să scoți de la naftalină. 

Fiind o Lună Nouă în semnul tău, la fel și Jupiter, este, poate, una dintre cele mai bune zile în care să începi ceva. Te vei mai întâlni cu o Lună Nouă lângă Jupiter peste vreo 12 ani. Profită!

Citește mai multe pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?