Influența lui Mercur în Capricorn pentru fiecare zodie/ascendent
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Pavel Danilyuk: Pexels
Fotografie de la Pavel Danilyuk: Pexels
Mercur își va începe tranzitul în semnul Capricornului pe 7 decembrie, unde va rămâne până pe 11 februarie. Și nu va fi un tranzit simplu pentru că în perioada 29 decembrie 2022 - 18 ianuarie 2023, Mercur va fi și retrograd. Dar atenție! Efectele retrogradării se vor simți de pe 7 decembrie până pe 11 februarie. Așa că ați face bine să vă preocupați din timp de organizarea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau achiziția biletelor de călătorie. 

Acest tranzit ne va obliga să fim mult mai serioși. Nu mai facem declarații pompoase și nici nu ne mai luptăm excesiv pentru vreo cauză. Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Deci vă dați seama cum vor fi discuțiile în timpul mesei de Crăciun!

Oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Ori mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Iată cum va fi influențată fiecare zodie, potrivit Astrosens.

Berbec/ Ascendent pentru Berbec

Mercur va tranzita zona carierei și a statutului social. Comunicarea cu autoritățile se va schimba. Vei dori să discuți într-un mod tranșant cu șefii tăi și nu vei accepta compromisuri. Mercur se va apropia de Venus și Pluto la finalul anului, deci vei vei primi puterea necesară de a lua decizii importante.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita zona călătoriilor, a studiilor, a filozofiei și a spiritualității. Te vei ocupa de organizarea unei călătorii, în scop profesional sau altul destul de pragmatic. Începe o perioadă bună pentru rezolvarea unor probleme administrative sau examene. Și cum Mercur va face trigon cu Nodul Nord din semnul tău, îți vei susține cu toată puterea principiile și valorile.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita zona misterelor, a morții și a banilor din alte resurse. Discuțiile despre moșteniri, împrumuturi, taxe, impozite, profit vor fi la ordinea zilei. Doar că de data aceasta vei avea o atitudine mai serioasă. Vei alege să fii practic, nu visător. Va fi nevoie să înveți să gestionezi crize mici și dese. Vei fi destul de dur în negocieri. Să nu uităm că Marte este în continuare retrograd în semnul tău!..Citește în continuare AICI.

 

Citește și:

Când s-a născut România astrală? Sanda Ionescu: Atunci s-a rupt cordonul ombilical cu ţările care nu ne lăsau să fim autonomi. Nu suntem cu valul, dar suntem un popor dorit

"Atunci când analizăm harta unui nativ vorbim şi despre independenţa lui, de ruperea cordonului ombilical, de separarea de mamă. În momentul în care s-a declarat independenţa României de către Mihail Kogălniceanu, atunci noi am rupt acel cordon ombilical cu ţările care nu ne lăsau să fim autonomi. Pentru că sunt mai multe variante: 1 decembrie, 24 ianuarie... Mie mi s-a validat această hartă, de mai multe ori, pe 21 mai 1877, ora 10, Bucureşti. Aceea a fost naşterea României! De atunci nu a mai fost dependentă de alte naţiuni", spune Sanda Ionescu.

Şi cum fiecare nativ are şi un suflet, astrologul Ionescu a dezvăluit şi care este sufletul României:

"În harta unei naţiuni, Soarele este cel care reprezintă sufletul. Noi avem Soarele în Gemeni, adică România se află sub semnul zodiacal al Gemenilor, la 0 grade. Fiind pe eter, asta arată o sensibilitate la adaptare în planul fizic şi suntem cumva supuşi afecţiunii exterioare. Şi se simte asta, pentru că noi suntem afectaţi de tot ce se întâmplă în ţările străine! Cu toate astea, nu suntem şi uşor influenţabili, pentru că avem Uranus pe casa 1. Suntem un pic altfel decât alţii. Nu suntem cu valul şi s-a dovedit de-a lungul istoriei, chiar şi-n perioada aceasta, s-a dovedit că noi am fost diferiţi din toate punctele de vedere. Dar suntem, într-adevăr, afectaţi de tot ce înseamnă exterior... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel