Influencerul Andrei Versace, găsit decedat în propria locuință
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online sub numele de „Andrei Versace”, a fost găsit decedat în apartamentul său din Sectorul 1.

UPDATE: Poliția Capitalei a emis un comunicat privind decesul tânărului:

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei - Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”.

Știrea inițială

Potrivit România TV, influencerul locuia într-un complex de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce au raportat un miros greu de suportat dinspre apartamentul acestuia. Inspectoratul pentru Situații de Urgență București - Ilfov a intervenit pentru spargerea ușii locuinței, descoperindu-l pe Pârvan fără semne vitale, dar și fără urme de violență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel