Data actualizării:
Data publicării:

Influencerul Adrian „Elicopter de luptă", prins beat la volan. Inițial a fugit de Poliție

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Adrian
Adrian

Influencerul Adrian Dumitru, cunoscut printre tineri drept Adrian „Elicopter de luptă", a fost prins beat la volan, după ce a încercat să fugă de polițiști, în Pitești, informează PRO TV.

​Adrian Dumitru, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul „Adrian Elicopter de Luptă”, este unul dintre cei mai admirați infleunceri ai zilelor noastre, acesta fiind urmărit de peste 660.000 de oameni pe TikTok. Tânărul, care în trecut a fost exmatriculat de la Academia de Poliție, a fost prins beat la volan, după ce a fugit de polițiști în Pitești, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2024, scrie sursa citată.

Adrian „Elicopter de Luptă” a fost prins beat la volan, în Pitești

Adrian Dumitru este protagonistul unui adevărat scandal, după ce a fost prins băut la volan, în Pitești. Acesta se afla în mașină alături de fratele, iubita lui şi partenera fratelui, atunci când polițiștii i-au dat semnale pentru a opri autovehiculul. Tânărul a ignorat complet ordinele și a continuat să circule, în speranța că ar putea ascunde faptul că a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. 

"Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, efectuând în mai multe rânduri somaţii şi circulând cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, fără ca persoana care conducea autoturismul să se supună somaţiei de a opri. Astfel, autoturismul în cauză a pătruns pe strada Făgăraş, în apropierea unei unităţi de învăţământ, unde patru persoane, respectiv doi bărbaţi şi două femei, au coborât, fugind de lângă autoturismul în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

La scurt timp după ce Adrian a fost încătușat, lângă autospeciala de poliție și-a făcut apariția fratele influencerului, care a început să îi amenințe și să le aducă injurii oamenilor legii. Acesta a fost imobilizat și dus la cea mai apropiată secție de poliție, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de ultraj. 

"În timp ce tânărul de 22 de ani era condus către autospeciala de poliţie, al doilea bărbat, respectiv cel care anterior fusese observat coborând de pe locul dreapta faţă al autoturismului, s-a apropiat (...) şi a adresat injurii şi ameninţări celor doi poliţişti, pentru a-l lăsa să plece pe tânărul de 22 de ani. Al doilea bărbat, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 28 de ani, tot din Budeasa, a fost somat să înceteze, dar nu s-a conformat, fiind efectuată şi imobilizarea acestuia", se precizează în comunicat.

Iubita lui Adrian, cunoscută şi ea pe reţelele sociale sub pseudonimul Iorga, ar fi încercat la rândul ei să fugă de poliţie după ce a coborât din maşină, însă a fost prinsă de agenţi, mai scrise sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel