Industria ospitalității ia în calcul testarea clienților. Discuții la Guvern
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Restaurant / Foto Pexels
Restaurant / Foto Pexels
Industria ospitalității ia în calcul testarea clienților, pentru a putea funcționa la interior cu o anumită capacitate, între 30 și 50%, începând cu 1 iunie, a declarat, marți, Dragoș Petrescu, secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor.

Reprezentanții industriei ospitalității au discutat cu premierul Florin Cîțu modul în care și-ar putea relua activitatea.

Petrescu a precizat că operatorii nu vor majora costurile pentru a acoperi prețul testelor, de 2-3 euro. „Cei care se vor testa rapid vor fi o minoritate”, a spus Petrescu, în condițiile în care mulți clienți vor fi deja vaccinați, iar alții vor fi trecut prin boală.

O altă temă de discuție a fost sprijinul financiar pentru industrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel