INDIAN WELLS 2015: SIMONA HALEP a scăpat de mai multe favorite de pe partea ei de tablou
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells, dar a primit vești bune și din celelalte partide disputate în turul 3 al competiției.

Vezi aici detalii de la victoria Simonei Halep cu Varvara Lepchenko

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Poloneaza Agnieszka Radwanska, locul 8 WTA și cap de serie numărul 7, a ratat calificarea în optimile de finală de la Indian Wells, după ce a pierdut cu britanica Heather Watson (locul 43 WTA), scor 6-4, 6-4. Agnieszka Radwanska ar fi putut fi adversara Simonei Halep în sferturile de finală, conform dolce-sport.ro.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Alte trei favorite de pe jumătatea de tablou a româncei au fost eliminate în turul 3 de la Indian Wells: Ekateria Makarova (Rusia, locul 9 WTA și a opta favorită), Lucie Safarova (Cehia, 11 WTA și a zecea favorită) și Svetlana Kuznetsova (Rusia, 27 WTA și favorită 22).

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova, din Cehia, locul 15 WTA și a 14-a favorită în California. Cehoaica a eliminat în turul 3 din California o altă favorită, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 19, scor 7-5, 6-4.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA. Simona Halep pierduse în fața Muguruzei în meciul de FED CUP, în vreme ce pe Pliskova a învins-o în acest an în finala de la Dubai.

Vezi și: VIDEO - Puncte FABULOASE reușite de Halep în meciul cu Lepchenko

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel