Independentul Ciuhodaru devine deputat conservator
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru

Deputatul independent  de Iași Tudor Ciuhodaru s-a înscris în PC. Astfel, noua alianță mai câștigă un fotoliu de parlamentar. "Este primul pas înspre asigurarea majorității pentru inițiativele legislative ale opoziției", a declarat Daniel Constantin, președintele partidului.

"Formaţiunea mea este de urgenţă, iar acest lucru probabil mă face să văd şi urgenţa din politică. Este momentul ca România să aibă un proiect de ţară şi să venim cu soluţii", a declarat duminică Tudor Ciuhodaru.

Tudor Ciuhodaru este absolvent al Facultăţii de Medicină Generală. El a fost ales deputat de Iaşi în 2008 din partea PSD (formaţiune în care rămâne până în ianuarie 2010).

"Din păcate, marea mea nerealizare este exact această comunicare şi lipsă de susţinere. Îmi doresc să fac ceva pentru cetăţenii Iaşului şi în acest context am nevoie de susţinere în proiectele mele", spunea Ciuhodaru în ianuarie.

Din ianuarie 2010 devine independent, merge la UNPR din 1 mai 2010, când s-a înfiinţat partidul. A fost exclus din UNPR, după ce, în 15 iunie a votat moţiunea de cenzură "Opriţi genocidul social", în ciuda unei decizii a conducerii UNPR, prin care parlamentarii formaţiunii urmau să voteze, sub ameninţarea excluderii, împotriva moţiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel