Indemnizaţie creştere copil 2019. Schimbare lege, al doilea copil. Vești excelente!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Indemnizaţie creştere copil 2019. Indemnizația de creștere a copilului pentru cel de-al doilea copil urmează să fie modificată.

Indemnizaţie creştere copil 2019. Modificările vizează indemnizațiile în cazul concediilor solicitate la mai puțin de un an de la momentul în care anteriorul concediu de creștere a copilului s-a terminat. Astfel, părinții care în acest caz luau o indemnizație mai mică, vor beneficia de o mărire a sumei. 

Indemnizaţie creştere copil 2019. În cazul în care o persoană solicită un nou concediu de creștere a copilului, la mai puțin de 12 luni de la încetarea anteriorului, și în această perioadă lucrează și obține venituri impozabile, indemnizația se va calcula pe baza veniturilor obținute în acea perioadă, scrie a1.ro.

Vezi și: Paște 2019. Arsenie Boca, predică Paște 1949. Ce îi îndemna pe credincioși

Indemnizaţie creştere copil 2019. Dacă indemnizația calculată astfel va fi mai mică decât cea acordată pentru creșterea copilului anterior, "se acordă indemnizația stabilită pentru copilul anterior".

Indemnizaţie creştere copil 2019. Pentru a intra în vigoare, proiectul de lege trebuie să treacă de Parlament, să fie promulgat de președinte şi publicat în Monitorul Oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel