Incredibil: Preot oprit de poliţişti, pentru că dorea să ducă alimente sinistraţilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
zapada
zapada

Un preot din Făgăraş  a bătut toată ţara pentru a duce alimente sinistraţilor din Buzău. Când a ajuns în Covasna, acesta a fost oprit de poliţişti pentru că nu avea actele necesare pentru transportul alimentelor, dar sub pretextul că nu se poate trece mai departe. În cele din urmă a fost lăsat să treacă pentru că un alt poliţist a trecut cu maşina personală personală iar oamenii din zonă s-au revoltat.

"Domle l-au oprit pe la Făgăraş pentru că nu avea acte pe alimentele pe care dorea să le ducă la oameni. L-au ţinut la barieră cîteva ore pe motiv că nu se circulă, dar la un moment dat un poliţist cu nevasta lui au trecut bine mersi de barieră. Atunci s-a revoltat şi omul şi a cerut să fie lăsat să treacă. Cu greu l-au lăsat în cele din urmă", a povestit unul dintre salvamontiştii voluntari de la Buzău.

Preotul era plecat cu o dubiţă din partea bisericii şi a colectat alimente greu perisabile: cartofi, făină, zahăr, ouă sau alte alimente donate de enoriaşi. În momentul în care a ajuns la Buta, judeţul Buzău, preotul a cerut ajutorul salvamonţiştilor pentru a urca personal cu alimentele până sus. "Nu dorea să le lase pe mâna primarului pentru că îi era frică că se împart după preferinţe. A stat o noapte întreagă în maşină şi a dormit lângă alimente, ca să nu le dea primarul la cunoştinţe. A mers personal la oameni şi le-a dat. El spunea că a venit cu Dumnezeu înainte şi tot ceea ce oferă este un ajutor din partea Domului. Nici nu ştiţi cât bine a făcut acest om", au  mai precizat cei de la Salvamont.

Salvamonţiştii susţin că au rămas impresionaţi de puterea preotului şi de dorinţa acestuia de a-şi ajuta oamenii. "Să ştiti că au fost mulţi oameni care au contribuit cum puteau. Mulţi după ce plecau erau supăraţi şi spuneau că puteau să facă mai mult".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel