Data publicării:

Incredibil ce s-a întâmplat în această dimineață pe Podul Grant, după ce Nicușor Dan a blocat Bucureștiul/ FOTO. Ciprian Ciucu arată că la ora 17:00 nu mai muncea nimeni!

Autor: D.C. | Categorie: Stiri
WhatsApp

Pe Podul Grant se lucrează... până în martie 2024. Dar... când se lucrează? Se pare că muncitorii, când muncesc, au program de bugetari, iar oamenii sunt exasperați.

”Astăzi, la ora 17.00, la Podul Grant încetase lucrul. Fac acest apel public la domnul Primar General să discute cu constructorul și să organizeze activitatea pe 3 schimburi, 24/7! În asa fel ar putea reduce perioada de execuție de la 6 luni, la 3, 4 luni. Dacă constructorul solicită fonduri suplimentare din cauza forței de muncă, mai scumpă pe timpul nopții, Primăria Sectorului 6 se poate implica financiar și ajuta. Foarte mulți oameni ne cer soluții, inclusiv mie, domnule Primar General, deși lucrarea (legitimă, de altfel) vă aparține” spune primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe Facebook. 

Reacțiile au fost clare: ”Ne-a terminat Nicușor Dan” a scris un internaut. 

Iată și alte mesaje: 

”Nu e mai simplu să aveți discuțiile astea între instituții, nu pe FB?”

”Nu ai înțeles! El deschide cât mai multe șantiere care sa fie gata înainte de alegeri. Și trebuie sa dureze atât cât vrea el astfel încât sa fie gata înaintea alegerilor”. 

”Nu mai poate dl. Primar General... Are alte treburi în viața lui mult mai importante decât bunăstarea Bucureștiului și a bucureștenilor. Mulți bucureșteni îl consideră cel mai dezastruos primar de după revoluție. Are idei fixe și se crede un fel de Dumnezeu care nu primește indicații sau păreri de la nimeni”. 

”Exact! Plus sunt foarte foarte foarte puțini muncitori... Ar trebui să zbârnăie mai mulți și mai repede... Ce tâmpenie!!!”.

”Își bat joc la maxim. Azi pe la 12 nu lucra nici naiba, erau împrăștiați peste tot fără să se producă nimic vizibil. Am impresia că lucrează 2-3 ore dimineață, 2-3 ore după pauza de prânz și pe la 16 dispar”. 

”La 15:45 am trecut eu pe acolo și erau 2 Dorei! Atât!”. 

O altă internaută postează un video în care arată ce s-a întâmplat, de dimineață, la ora 08:00, pe Podul Grant, când oamenii au luat-o efectiv pe jos, pe pod! ”Iar dacă ce s-a întâmplat dimineața la ora 08:00 se va întâmpla frecvent, cu atât mai mult se impune finalizarea lucrărilor cât mai curând” a scris ea, care adaugă că, deși s-a mutat din zonă, ”depind încă de pod să duc și aduc copiii de la școală”. ”Da, s-a defectat o șină, ceva, și nu aveau echipa de intervenție. Dacă știi ca începi o lucrare și pot apărea probleme, de ce nu ai echipa de intervenție pe pod?” a reacționat o altă persoană. ”A greșit dl. vatman macazul:) A fost horror, zău! Întrebările noastre sunt de prisos... interes pentru noi ZERO” a reacționat cea care a postat filmarea de pe pod. ”Erau și copii mici.. Părinții au luat-o pe jos cu ei în brațe. Trist. Vedem cum e mâine...” a scris o altă persoană. 

2. -imagine fara descriere- (podul-grant-2_74807300.jpg)

captură video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel