Incredibil: A ratat meciul Franța-Anglia, deși a fost prezent în tribune
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
fan_francez
fan_francez

Un suporter al ”cocoșilor” a ratat, luni, cel mai important meci pe care Franța l-a susținut în grupa D a Euro 2012, deși a călătorit 2.600 km, ca să-și susțină echipa favorită din tribunele stadionului din Donețk.

Imaginea zilei de la cel mai important eveniment fotbalistic al anului a fost oferită de un fan al echipei Franței. Suporterul francez nu a reușit să urmărească partida disputată luni seară pe stadionul din Donețk, între Franța și Anglia, în grupa D a Euro 2012, întrucât, din cauza oboselii, a adormit, deși era prezent în tribune.

După ce Anglia a ratat prin Milner o primă ocazie imensă în minutul 15, la un sfert de oră jucătorii britanici au reușit să deschidă scorul prin Joleon Lescott, excelent servit de către căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard.

Francezii au reuşit să egaleze înainte de pauză, în minutul 39, prin Samir Nasri, care a marcat în poarta colegului său de la Manchester City, Joe Hart, stabilind scorul final de 1-1.

Ulterior, ”cocoșii” au avut mult mai multe șanse de a stabili un scor în favoarea lor, însă fanul francez nu a fost conectat la aceste faze, el fiind surprins dormind în minutul 60 al partidei Franța - Anglia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel