Încrederea în Crin Antonescu a ajuns la o valoare cu o singură cifră, susține Mirel Palada
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a dezvăluit, luni, ce politician important al României a ajuns să se bucure de o încredere "cu o singură cifră". Din toamna lui 2007 nu s-a mai întâmplat asta, a adăugat sociologul, care a prezentat cauzele scăderii în sondaje.

"Outch. S-a întâmplat și asta. E cu o singură cifră. Din 2007 toamna târziu săracul n-a mai avut încrederea cu o singură cifră. Ce cioburi s-a făcut. O distrugere a imaginii de manual. Nici dacă vroia cineva să i-o facă nu se prăbușea în halul ăsta. Aside comment: încet-încet, dacă mă chinui un pic, îl depășesc până și eu...", a scris Mirel Palada, luni, pe pagina sa de Facebook.

Întrebat de DCNews despre ce politician este vorba, sociologul a răspuns: Crin Antonescu.

El ne-a prezentat și motivele care au dus la prăbușirea încrederii lui Crin Antonescu, potrivit unui sondaj recent ale cărui rezultate nu au fost încă publicate.

"Din cauza inconsecvenței dânsului, pe de o parte - când e laie, când bălaie. Și lumea amendează în general chestiile astea. Și din cauza faptului că este perceput ca fiind perdant. A pierdut postul de lider la PNL, a ieșit din lumina reflectoarelor, nu mai este o voce dominantă în zona Opoziției și nu mai acaparează talk-show-urile. Lumea nu se mai uită în gura lui", a explicat Mirel Palada.

Vezi și: Sondaje prezidențiale. Pieleanu: "E aproape imposibil"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel