Data actualizării:
Data publicării:

Incidente la protestul din Piaţa Victoriei

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Incidente protest
Incidente protest
Incidente la protestul din Piaţa Victoriei. 

Incindente la protestul din Piaţa Victoriei. Mai mulţi protestatari  au încercat să spargă cordonul de jandarmi care asigură ordinea în zonă. Se pare că aceştia ar fi încercat să pătrundă în curtea Palatului Victoria. Protestatarii au blocat circulaţia, miercuri seară, în zona Palatului Victoria, la intersecţia bulevardelor Lascăr Catargiu şi Aviatorilor.  La această oră, în Piața Victoriei s-ar fi adunat în jur de 1.000 de persoane. 

Oamenii scandează lozinci împotriva PSD şi CCR. 

Ei au afişat pancarte cu mesaje referitoare la judecătorii Curţii, dar şi la actuala putere: CCR - ruşinea ţării; Noi suntem cei care nu apărăm infractorii; Toader şi Dorneanu şi-au trădat iar neamul; CCR, sluga PSD. 

Curtea Constituţională a României a constatat miercuri că există conflict între puteri în cazul respingerii de către şeful statului a revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. După pronunţare, CCR a precizat că preşedintele urmează să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, fiind constatată existenţa unui conflict juridic de natură constituţională generat de refuzul şefului statului de a da curs propunerii de revocare. 

Vezi şi:Protestatarii, în Piața Victoriei. Câți oameni sunt în stradă - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel