Incident neobișnuit pe aeroportul din Oradea. Zbor anulat din cauza unui IEPURE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Incident neobișnuit pe aeroportul din Oradea. Zbor, anulat din cauza unui IEPURE / Foto: Pixabay
Incident neobișnuit pe aeroportul din Oradea. Zbor, anulat din cauza unui IEPURE / Foto: Pixabay
Un iepure a fost lovit de un avion care se pregătea să decoleze pe pista aeroportului din Oradea.

Panică printre pasagerii unei curse Oradea-București care trebuia să decoleze în aceasta dimineață, la ora 05:20 de minute. Potrivit unor martori aflați la bord, aeronava era aliniată pe pistă, cu motoarele pornite, dar, după ce a rulat câteva sute de metri, avionul s-a oprit brusc, iar pasagerii s-au speriat, transmite PRO TV.

Cauza incidentului a fost un iepure, care alerga pe pistă și care a fost lovit chiar în timpul manevrei de ridicare de la sol. La fața locului a fost solicitată o echipă tehnică, iar pasagerii au fost reprogramați pentru un alt zbor. Evaluarea tehnică va stabili în ce măsură aeronava a fost afectată de acest incident.

Nervi întinşi la maxim pe aeroporturile din România

Nervi întinşi la maxim pe Aeroportul din Craiova, în urmă cu două zile. Zeci de pasageri care voiau să plece în vacanţă sau la muncă în Italia au aflat abia în aeroport că zborul lor a fost anulat, potrivit Realitatea Plus. Mulți dintre oameni au aflat că aeronava nu mai decolează abia când au ajuns în aeroport. Mai multe curse din România către Italia au fost anulate ori amânate din cauza grevei de pe aeroporturile din peninsulă. 

Este vorba despre o grevă neprevăzută a Autorităţii Italiene a Aviaţiei Civile. O companie aeriană a fost nevoită să anuleze sau să amâne zborurile de pe 7 septembrie către Italia. Pe lista cu zboruri afectate se regăsesc şi cele cu plecări din Bacău, Bucureşti, Cluj Napoca şi Satu Mare. 

"Nu știu ce vom face. Trebuia să ajungem astăzi în Italia pentru că trebuie să începem munca. Fata trebuie să meargă la grădiniță și sunt probleme.", a spus o femeie.

"Am două fetițe gemene cu mine. Sun mici și nu e așa ușor. Să vedem cum ne dă alt zbor.", a spus un bărbat.

Compania aeriană Wizz Air și-a anunțat pasagerii că mai multe curse aeriene către și dinspre Italia ar putea fi amânate sau anulate din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, pentru data de 7 septembrie. 

VEZI ȘI: Curse anulate sau amânate către și dinspre Italia. Grevă a controlorilor de trafic aerian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel