Incident la podul prăbușit. Cristi Popovici (Antena3): Sunteți în direct și vă faceți de râs! Aceasta este Poliția Neamț
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Incident la podul prăbușit de la Luțca, județul Neamț, unde jurnalistul Antenei 3 Cristi Popovici nu a fost lăsat să filmeze de către un reprezentant al Poliției Române. Incidentul s-a petrecut în timpul transmisiunii în direct.

Polițistul nu a lăsat echipa Antenei 3 să filmeze și a îndepărtat-o într-o altă zonă, în depărtarea podului prăbușit, asta deși în cursul zilei de ieri, aceeași echipă a filmat din apropierea podului. 

În „noua locație” jurnaliștii nu puteau filma dintr-un unghi bun ceea ce s-a petrecut la Luțca. 

Dispoziția se pare că ar fi fost dată de Inspectoratul Neamț.

Dialogul dintre reporterul Antena 3 și polițist a fost surprins în direct.

„De ce ne îndepărtați din acest loc?” l-a întrebat Cristi Popovici pe polițist care îl îndepărta din „perimetrul încercuit”.

„Unde erați când erau camioane pe pod, când erau mașini, atunci de ce nu ați oprit circulația? De ce nu ne lăsați să ne facem treaba? Mai sunt 15 metri până la pod”, a precizat jurnalistul, în timp ce polițistul îl îndemna să se ducă către banda galbenă. 

„Exagerați, sunteți în direct! Vă faceți de râs în fața unei întregi țări. Când se clătina podul de ce nu ați sesizat la Consiliul Județean?”, a mai precizat jurnalistul care a acuzat că presei i se interzice să se filmeze „nenorocirea de la Luțca”.

„Din păcate sunt dosare penale în acest moment iar poliția are ce are cu noi pentru a nu filma acest pod (...) Aceasta este Poliția Neamț, cei care nu au fost în stare să oprească circulația la un pod care se dărâma, acum iată se ia de noi care vrem să arătăm ce se întâmplă”, și-a încheiat intervenția jurnalistul Antenei 3.

Amintim că în urmă cu două zile podul peste râul Siret dintre localităţile Luţca şi Sagna, situat pe drumul judeţean DJ 207 A şi care fusese reabilitat integral în urmă cu câteva luni, s-a prăbușit în timp ce pe el rulau un autocamion şi o autoutilitară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel