Incident într-un club din București. Au căzut bucăți din tavan
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Mai multe bucăți din tavanul unui club din Capitpală s-au desprins chiar în timpul unei petreceri.

Bucăți din tavan s-au părbușit în clubul Control din București chiar în timpul unei petreceri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Administratorii clubului au făcut mai multe precizări după ce imagini cu incidentul au ajuns pe rețelele de socializare.

"Nu sunt probleme structurale"

"NU s-a prabusit tavanul clubului sau vreo parte din el, au cazut tencuiala si trei placi decorative la intrarea in sala mica, in urma unei infiltratii de apa. Informatia ca s-ar fi prabusit tavanul clubului este falsa. (...) Sala a fost inchisa pentru un timp, pana cineva s-a urcat sa verifice ca nu mai poate sa cada nimic.

Aici se lucreaza de azi noapte, s-a izolat zona afectata si s-a decopertat pana la tavan si zona din jur. La fata locului au fost de dimineata atat ingineri structuristi cat si o echipa de constructori. Nu sunt probleme structurale, tavanul este in regula (alb, il puteti vedea in fotografia atasata, nu este niciun pericol). Zona afectata de umezeala este de maxim un sfert din suprafata alba pe care o vedeti. Sala de evenimente a clubului (Sala Berlin) nu a fost afectata deloc de acest eveniment. Noi suntem aici, totul este la vedere la fata locului, oricine poate sa vina sa vada cu ochii lui.

Este un incident nefericit, dar siguranta a fost intotdeauna o prioritate pentru noi, in care investim in permanenta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel