Incident grav pe o şosea din Botoşani. O femeie a căzut într-o groapă de trei metri adâncime
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un incident de o gravitate extremă a avut loc joi seara în municipiul Botoşani. O femeie care mergea spre casă, pe stradă, a căzut într-o groapă extrem de adâncă după ce s-a surpat porțiunea de drum pe care se afla.

De la ploile însemnate care au căzut în ultima lună, groapa s-a lărgit în subteran iar joi, 20 iunie 2019, în jurul orei 20:00 s-a surpat o bucată din porțiunea destinată pietonilor. Drumul este împietruit, nu există asfalt sau trotuar, iar pentru accesul pietonal exista o cărare, scrie botoşăneanul.ro

Pe acolo mergea respectiva femeie când a simțit că-i fuge pământul de sub picioare. A căzut în gol și s-a lovit în partea stângă în zona coastelor. A început să strige după ajutor și imediat în zonă s-au adunat mai multe persoane care locuiesc la casele din apropiere.

Femeia a fost scoasă de pompieri cu o scară și transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Mavromati unde a primit îngrijiri medicale. În urmă, polițiștii locali au împrejmuit zona pentru a nu mai cădea și altcineva.

„Colegii de la Direcția Edilitare s-au deplasat la fața locului, groapa este foarte adâncă, este o cavernă foarte mare, în acest moment este semnalizată. Groapa este rezultată în urma unei avarii la o rețea de canalizare a societății Nova Apaserv. Cei de la Nova Apaserv cunosc problema și au spus că vor interveni în cel mai scurt timp. Într-adevăr ea este foarte mare, e inexplicabil cum s-a fotmat o cavernă atât de mare și sperăm ca reprezentanții Nova Apaserv să intervină cât mai repede pentru a remedia avaria și apoi pentru a astupa groapa”, a declarat Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel