Data publicării:

Incident grav în județul Gorj. Un Bărbat a fost împușcat chiar în curtea locuinţei sale

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Un alt incident grav a avut loc în România. Un bărbat a fost împușcat în propria sa curte. 

În localitatea Turcineşti, din județul Gorj, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost împușcat în zona picioarelor și a abdomului de către un alt bărbat care a intrat în curtea sa. 

"La data de 14 iulie, ora 23,15, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 49 de ani, despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol", transmite IPJ Gorj.

Bărbatul, aflat în stare gravă, a fost dus de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Acesta avea patru plăgi prin împuşcare, trei dintre acestea fiind în zona picioarelor și una în zona abdominală. 

Potrivit reprezentanţilor Spitalului judeţean din Târgu Jiu, după operație, starea bărbatului este stabilă și se află în continuare la secția de Terapie Intensivă.

Poliţiştii şi jandarmii fac cercetări pentru a identifica agresorul și a stabili împrejurimile producerii evenimentului.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj face cercetări în acest caz pentru care a fost deschis  și un dosar penal, pentru infracțiunea de tentativă de omor, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel