Data actualizării:
Data publicării:

Incident bizar. Cum s-a jucat un hoț cu un câine Golden Retriever chiar în garajul victimei. Apoi, escrocul a plecat cu bicicleta de 1.300 de dolari a proprietarului câinelui / Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Poliția din San Diego, SUA, a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unei locuințe, care arată un incident cel puțin ciudat.

Un hoț s-a oprit pentru câteva momente ca să mângâie cățelul une persoane pe care a jefuit-o, înainte să plece cu o bicicletă electrică în valoare de 1.300 de dolari, scrie Daily Mail.

'Unde este tatăl tău? Tatăl tău nu ar trebui să lase ușa de la garaj deschisă. Aveți prea multe lucruri, de ce aveți atât de multe în casă? Ești cel mai tare cățel din lume', i-a spus acesta câinelui.

VIDEO

Youtube video image

'Tipul a intrat în garaj, a luat bicicleta și a plecat. Era la câțiva pași în fața ușii când un Golder Retriever a ieșit din casă în garaj și l-a urmat pe bărbat. Acesta s-a întors imediat, a lăsat bicicleta și a început să se joace cu câinele', a declarat poliția. Bărbatul încă nu a fost prins.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel