Data publicării:

Incident armat la o petrecere aniversară din Alabama. Cel puțin patru participanți au murit, mai mulți au fost răniți

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața în timpul unui incident armat din Alabama, Statele Unite.

Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața, în timp ce alte câteva au fost rănite, după ce o persoană a deschis focul în statul american Alabama. Potrivit BBC, incidentul ar fi avut loc la o petrecere aniversară. Dadeville, orășelul unde a avut loc tragedia, are în jur de 3.200 de locuitori.

Petrecerea de împlinire a 16 ani a unuia dintre locuitorii orașului s-a dovedit fatală pentru adolescenții prezenți la evenimentul de la un club de dans local. Guvernatoarea statului, Kay Ivey, a semnat anul trecut legislație care proteja dreptul de a deține arme în Alabama. Aceasta și-a transmis condoleanțele pe Twitter: „În această dimineață, sufăr alături de locuitorii din Dadeville și concetățenii din Alabama. Crimele violente nu-și au locul în statul nostru”.

Părinții celor care au participat la ziua de naștere își caută copiii și la 12 ore după ce a avut loc incidentul. Din surse apropiate anchetei, aceștia merg din spital în spital în încercarea de a găsi informații despre fiii lor. Deși nu se știe numărul celor răniți, polițiștii vorbesc la plural despre acest lucru.

Incident armat în Louisville, Kentucky, acum o săptămână

 

O persoană a deschis focul luni dimineaţă în Louisville, principalul oraş din statul american Kentucky, făcând 'mai multe victime', au informat autorităţile locale, potrivit AFP şi Reuters.

'Confirmăm că există un atacator în acţiune' în centrul oraşului, a scris pe Twitter poliţia, menţionând că există 'mai multe victime'. Ulterior, poliţia a anunţat că trăgătorul a fost 'neutralizat'. Presa locală a transmis că în zonă se afla o prezenţă masivă a poliţiei. Guvernatorul statului Kentucky, Andy Beshear, a anunţat că s-a deplasat imediat la faţa locului. Primarul din Louisville, Craig Greenberg, le-a cerut locuitorilor să evite zona. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel