Data publicării:

Incertitudine privind viitorul lui Pogba la Manchester United

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Absenţa internaţionalului francez Paul Pogba de la primele antrenamente din această vară ale echipei Manchester United a generat o serie de speculaţii privind viitorul său pe Old Trafford, scrie BBC.

La acest lucru s-a adăugat o declaraţie a mijlocaşului francez făcut într-o deplasare personală în Japonia, în luna iunie. Pogba a afirmat atunci că este momentul potrivit pentru a căuta o provocare în altă parte.

Dacă restul lotului s-a reunit de luni la baza de antrenament a echipei, oficiali ai grupării au afirmat că Pogba a primit o prelungire a vacanţei din partea antrenorului Ole Gunnar Solskjaer, după 16 luni extrem de solicitante pentru francez.

Cu toate acestea, este de aşteptat ca Paul Pogba să se afle în avionul care duminică va transporta gruparea de pe Old Trafford la Perth, în Australia, unde va avea loc un cantonament de pregătire a noului sezon competiţional.

Pogba afirma în martie că este fericit la Manchester United, deşi preciza că Real Madried este un club la care visează să evolueze orice jucător. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel