Încercarea cruntă prin care a trecut Mihai Morar: De ce a dispărut. ”Cred că de la moartea bunicilor mei, n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta”
Pentru Mihai Morar, finalul anului 2022 a fost unul extrem de greu. Acum, el explică de ce a dispărut o lună de zile.
Un diagnostic grav primit de fetița lui Mihai Morar, Roua, l-a blocat profesional și l-a îngenuncheat personal. Cu doar câteva ore înainte să intre în casa de sticlă din Orașul Faptelor Bune, îndrăgitul om de radio primea o veste cumplită. Mezina familiei, la doar 3 anișori, are nevoie urgentă de o operație pentru a-i drena lichidul acumulat în plămâni, din cauza unei pneumonii care a evoluat prost.
”Cred că de la moartea bunicilor mei, n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta”, povestește Mihai Morar în cel mai nou episod de podcast ”Fain & Simplu”, primul din acest sezon.
”Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru ai drena lichidul din plămâni. Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta”, povestește Mihai Morar.
După telefonul primit, Mihai Morar, care ajunsese de doar câteva ore la Oradea, s-a urcat în mașină și s-a întors la București. Din acel moment, au urmat mai bine de două săptămâni de emoții, temeri, frici, neputință.
”N-ar trebui să mai calculăm timpul în ore, în zile și nici măcar în ani. Ar trebui să-l calculăm în momentele în care ne-am făcut griji și în momentele în care ne facem griji degeaba, și, de cele mai multe ori, ne facem griji degeaba” este concluzia la care a ajuns Morar.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News