Început de Băsescu. Inaugurat de Oprescu. Umplut de Băltescu:Pasajul Basarab
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut operatorilor de salubrizare şi reprezentaţilor Apa Nova să îndepărteze, până duminică la prânz, apa care s-a acumulat în majoritatea intersecţiilor şi a făcut apel la bucureşteni să evite deplasarea cu maşinile, pentru a permite utilajelor să intervină. În aceeaşi situaţie este şi Pasajul Basarab.

Primarul general a arătat, duminică dimineaţă, la comandamentul de iarnă, că în prima parte a nopţii operatorii de deszăpezire au împrăştiat material antiderapant, cu prioritate în apropierea pantelor, rampelor şi podurilor. Operatorii manuali au curăţat zăpada de la rigole şi guri de canalizare, iar în a doua parte a nopţii au fost aplicate tratamente preventive pe arterele principale pe care circulă mijloace de transport în comun şi pe cele pe care sunt spitale, şcoli şi sedii ale unor instituţii publice.

Oprescu a subliniat că duminică dimineaţă sunt acumulări importante de apă în majoritatea intersecţiilor şi le-a solicitat operatorilor de salubritate, dar şi celor de la Apa Nova să intervină pentru îndepărtarea acesteia până în orele prânzului, când temperaturile încep să scadă. În aceeaşi situaţie se află şi Pasajul Basarab. Pozele de mai jos demonstrează cât de modernă este construţia. Edilul a cerut operatorilor să continue tratamentele preventive cu material antiderapant pe parcursul întregii zile de duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel