Începe bătălia pentru custodia fetiței Carolinei Crouch. Pilotul care și-a omorât soția, huiduit: Să putrezească în închisoare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Începe bătălia pentru custodia fetiței Carolinei Crouch / Foto: Pixabay
Începe bătălia pentru custodia fetiței Carolinei Crouch / Foto: Pixabay
Pilotul grec care a mărturisit că și-a ucis soția a fost huiduit în fața tribunalului.

Babis Anagnostopoulos, pilotul grec care și-a omorât soția în vârstă de 20 e ani și a încercat să își ascundă crima spunând că femeia a murit în urma unui jaf, a fost huiduit în fața tribunalului, scrie The Sun. El a fost adus marți în fața unei instanțe judecătorești din Atena, însoțit de polițiști înarmați și purtând o vestă antiglonț. În fața tribunalului s-au strâns zeci de persoane, șocate de această crimă. Oamenii i-au strigat „să putrezească în închisoare”. Bărbatul nu a reacționat însă la furia mulțimii.

Babis Anagnostopoulos a fost reținut joia trecută și după aproape o zi de interogatoriu a mărturisit că și-a ucis soția și apoi a înscenat un jaf în locuință, în încercarea de a scăpa nepedepsit. Bărbatul ar fi putut scăpa basma curată dacă nu îl dădeau de gol aparatele inteligente din casă. Ceasul digital purtat de Carolina Crouch a înregistrat exact momentul morții sale. Ulterior, anchetatorii au descoperit că bărbatul o sufocase în somn. Individul spune că nu a premedita crima și că a comis fapta într-un acces de furie. Potrivit lui, tânăra de 20 de ani i-ar fi spus că îl va părăsi și că o va lua cu ea și pe fetița lor în vârstă de 11 luni.

Dacă va putea să convingă instanța că se afla sub stare de afect, pedeapsa i-ar putea fi redusă și ar putea sta în închisoare maximum 15 ani. Totuși, procurorii au anunțat că vor lupta să demonstreze că crima a fost premeditată pentru că pilotul deconectase camerele de supraveghere înainte să își omoare soția. Când a ajuns în instanță, unul dintre avocații lui Anagnostopoulos a anunțat că a renunțat deja la caz.

VEZI ȘI: Crima care a șocat Grecia, răsturnare de situație. Soțul criminal, dat de gol de aparatele inteligente din casă, a recunoscut tot

Unde se află fetița cuplului

La crimă a asistat și fetița de 11 luni a cuplului, care urmează a fi încredințată temporar uneia dintre familiile soților. Părinții lui Caroline, David și Susan Crouch, au spus deja că vor avea grijă de fetiță, „în memoria eternă a mamei sale”.

Micuța Lydia se află în prezent la mama pilotului, o profesoară din Atena, care și-a manifestat deja intenția de a o crește, alături de soțul ei, care este arhitect. Aceștia nu s-au prezentat în fața instanței, dar avocatul lor a solicitat deja custodia.

Rămâne de văzut ce decizie va lua instanța privind soarta bebelușului. Crima din Grecia a șocat nu doar familia celor doi soți, ci și opinia publică. Bărbatul a fost descris drept „actor de top” de către polițiști, deoarece se prefăcea că este devastat de moartea soției sale de 38 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel