Încep lucrările pentru M6: Restricții de circulație pe DN1. Trafic de coșmar la ieșirea din București
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
FOTO: Metrorex
FOTO: Metrorex
Lucrările la M6 restricţionează traficul pe DN1.

Traficul a fost restricționat pe banda 1 a bretelei rutiere dintre strada General Ștefan Holban și Selgros Cash & Carry, ca o consecință a lucrărilor de șantier legate de contractul de execuție pentru "Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni)", informează Metrorex pe pagina sa de Facebook.

Vor fi impuse noi restricții pe tronsonul dintre Băneasa și Otopeni. Astfel se vor introduce utilajele care vor fora galeriile primei secţiuni a viitoarei linii de metrou Băneasa-Gara de Nord. Începerea efectivă a lucrărilor la tuneluri este estimată în lunile septembrie-octombrie. Totodată, stația STB aflată la intersecția străzii General Ștefan Holban cu Șoseaua București-Ploiești, pe sensul de mers Otopeni - București, va fi mutată cu aproximativ 100 de metri înspre Otopeni, susține Antena 3 CNN.

Traficul va fi restricționat conform planului aprobat prin Avizul comun al CNAIR și IGPR. Semnalizarea rutieră va fi realizată în conformitate cu reglementările legale. Termenul de execuție a lucrărilor este de 4 ani (48 de luni), potrivit Metrorex.

Traseul Secțiunii Sud cuprinde și șase interstații: 1 Mai – Pajura, Pajura – Expoziției, Expoziției – Piața Montreal, Piața Montreal – Gara Băneasa, Gara Băneasa – Aeroport Băneasa, Aeroport Băneasa – Tokyo.

POSTARE FACEBOOK:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel