Încep audierile în "Dosarul vaccinurilor". Florin Cîțu, la ieșirea din sediul DNA: Am încredere în justiție! Adevărul va ieși la iveală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Florin Cîțu a făcut declarații la ieșirea din sediul DNA.

"Mi-am îndeplinit atribuțiile de prim-ministru, cu respectarea legislaţiei în vigoare. Am încredere în justiţie Nu pot să discut despre dosar, urmează o anchetă. Discutăm după aceea. Adevărul va ieși la iveală", a spus Florin Cîțu, la ieșirea din sediul DNA.

_________________________________________________

Florin Cîțu a fost înconjurat de jurnaliştii care i-au adresat mai multe întrebări, dar a refuzat să răspundă spunând că, eventual, va face declarații la ieşirea din sediul DNA.

Foto:  Inquam Photos / Octav Ganea

"Nu vreți să așteptăm, înainte, să mergem înăuntru? Vorbim după aceea", a spus Florin Cîțu.

Senatul i-a ridicat, zilele trecute, imunitatea parlamentară, la solicitarea DNA. Procurorii îl acuză pe fostul premier că a aprobat cumpărarea nejustificată a unui număr foarte mare de vaccinuri anti-COVID - 52 de milioane de doze.

Florin Cîțu spunea, în urmă cu doar câteva zile, că îşi doreşte ca imunitatea parlamentară să-i fie ridicată pentru ca autorităţile să își facă treaba, să fie cercetat, considerându-se nevinovat în acest dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel