Data publicării:

Incendiu violent la un depozit de materiale plastice din Giurgiu

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un incendiu violent cu degajări mari de fum a izbucnit la un depozit cu materiale reciclate din plastic, în localitatea Uzunu, județul Giurgiu. Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert pentru cetățenii din comunele Călugăreni, Stoenești și Schitu.

Un mesaj RO-ALERT a fost emis marţi dimineaţă pentru locuitorii din comunele Călugăreni, Stoeneşti şi Schitu în urma izbucnirii unui incendiu la un depozit de materiale reciclate din plastic, în localitatea Uzunu, care se manifestă cu degajări mari de fum, fiind sesizată şi Garda de Mediu.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină în localitatea Uzunu, judeţul Giurgiu, în urma izbucnirii unui incendiu la un depozit cu materiale reciclate din plastic.

La faţa locului intervin pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Echipele de intervenţie au constatat faptul că incendiul se manifestă violent, cu degajări mari de fum, motiv pentru care a fost emis un mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din comunele Călugăreni, Stoeneşti şi Schitu”, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ISU Giurgiu.

Acţiunea este în dinamică şi, din primele informaţii, nu ar exista persoane rănite. Acoperişul halei şi interiorul acesteia ard pe o suprafaţă de aproximativ şase sute de metri pătraţi. În acest caz a fost sesizată şi Garda de Mediu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel