Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu puternic la o hală de deșeuri din Satu Mare. A fost emis mesaj RO-ALERT, iar 4 pompieri au fost transportați la spital

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: ISU Satu Mare
Foto: ISU Satu Mare
Un incendiu puternic s-a produs în Satu Mare.

UPDATE:

Peste 60 de pompieri militari intervin, joi, la incendiul de la hala de depozitare a deşeurilor de cartoane din municipiul Satu Mare, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Someş".

"Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă intervin la faţa locului 15 autospeciale de stingere cu apă şi spumă (...), 1 autospecială de salvare la înălţime tip scară, 1 ventilator cu presiune pozitivă, echipajul de prim ajutor, terapia intensivă mobilă de la nivelul judeţului şi 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, cu un număr de 67 cadre militare", precizează ISU Satu Mare, potrivit Agerpres.

Știrea inițială:

Incendiul a izbucnit la o hală de deșeuri de carton și hârtie, pe o suprafață de aproape 3000 mp, cu posibilitate de propagare la o altă hală.

"Intervin 9 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță SMURD din cadrul ISU Satu Mare, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. În sprijin au fost alocate câte 2 mașini de stingere de la nivelul ISU Bihor și ISU Maramureș.

Foto ISU Satu Mare

Având în vedere degajările mari de fum, pentru avertizarea populației din proximitate a fost transmis un mesaj prin sistemul RO-ALERT. Intervenția este în desfășurare", a transmis ISU Satu Mare.

Patru pompieri au fost transportați la spital cu stări de leșin

 

"Având în vedere temperaturile caniculare și efortul fizic intens, misiunea este una solicitantă, patru pompieri având nevoie de îngrijiri medicale. Toți cei patru colegi au fost transportați la spital cu stări de leșin", mai notează sursa citată.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel