Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Bocşa, Caraş-Severin
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @stockgiu
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @stockgiu
Un incendiu puternic a izbucnit în cursul nopţii de luni spre marţi la o fabrică de mobilă din oraşul Bocşa. 

Flăcările s-au manifestat în mai multe focare, pe o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

'Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare şi propagare rapidă, pe mai multe direcţii, pe o suprafaţă de peste 2.000 metri pătraţi. Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate şi de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum şi la un uscător', a conform sursei citate.

La faţa locului au fost mobilizate şase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, unul de prim ajutor, precum şi grupa operativă a Inspectoratului.

Mai mult, s-au deplasat şi o autospecială de stingere şi o cisternă de 30.000 litri din cadrul ISU Timiş pentru a sprijini echipajele de pompieri. Acţiunea de stingere a incendiului este îngreunată de materialele combustibile depozitate, care au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte, dar şi a unor degajări mari de fum.

Pompierii acţionează în continuare pentru stingerea incendiului, precum și în căutarea şi lichidarea focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale focului. Din fericire, nu au existat victime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel