Incendiu puternic în nordul Capitalei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, în nordul Capitalei

Update 2: La misiunea de stingere intervin 27 mașini de stingere, 4 autoscări de intervenție la înălțime, 4 descarcerări și 2 ambulante SMURD. Întrucât incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, a fost transmis mesaj prin Ro Alert pentru protecția populației. Nu sunt persoane surprinse.

Update: La misiunea de stingere intervin 16 mașini de stingere, 4 descarcarcerari, 4 autoscari și 2 ambulante SMURD. Întrucât incendiul se manifesta cu degajari mari de fum, a fost transmis mesaj prin RO-ALERT pentru protecția populației. Nu sunt persoane surprinse

Ştirea iniţială: Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu puternic a izbucnit vineri la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum. La momentul transmiterii știrii, hala arde în întregime, transmite Mediafax.

Degajarea de fum este atât de puternică încât se vede din mai multe zone ale Capitalei. A fost emis şi un mesaj RO-ALERT pentru ca persoanele să evite zona respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel