Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu puternic în Capitală, în a doua zi de Crăciun. Update: ISU, precizări / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
nquam Photos / Sabin Cirstoveanu
nquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament din zona Dorobanți.

Update 2: ISU, precizări:

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat pe Calea Dorobanților.

Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum la nivelul etajului 6, intr-un apartament pe o suprafață de aproximativ 60 mp, și de asemenea a fost afectată și fațada blocului pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

20 de persoane s-au autoevacuat și alte 7 au fost evacuate de către echipele de intervenție. 8 persoane expuse la fum au fost asistate medical la fața locului, 2 dintre acestea fiind transportate la spital.

În acest moment incendiul este lichidat.

Au intervenit 7 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 UTIM și 2 ambulanțe SABIF.“, au transmis reprezentanții ISU București.

Update:

Este vorba de un apartament situat la etajul 6. 5 persoane au fost evacuate și din fericire nu au existat răniți sau morți. La fața locului s-au deplasat pompieri, medici și polițiști, iar traficul este în continuare blocat în acea zonă.

Știrea inițială:

Un incendiu puternic a izbucnit, marți după-amiază, într-un apartament dintr-un bloc de pe Calea Dorobanți, colț cu Ștefan cel Mare. Din primele informații se pare că este vorba de flăcări puternice și este posibil să se extindă pe întreaga scară.

Incendiul a fost semnalat prin apel la 112, potrivit Antena 3 CNN.

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel