Update: Mai multe autospeciale, chemate la intervenţie. Incendiu puternic în Bucureşti. 22 de oameni, evacuaţi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Un incendiu puternic a izbucnit marți în cartierul Chitila. Două case au fost cuprinse de flăcări, cu posibilitate foarte mare de a se propaga și la un bloc. 22 de oameni au fost evacuați.

Update: A fost suplimentat numărul de autospeciale care intervin, numărul lor ajungând la 14. 

Incendiul s-a produs la o casă din Chitilei, sector 1. Flăcările au afectat în mare proporție casa și s-au extins la o altă casă, cu posibilitate foarte mare de a se propaga și la un bloc. Au fost evacuați imediat locatariilor din bloc: 22 de persoane, din care 9 au fost evaluate medical.

Suprafața totală afectată de incendiu este de 400 mp.

"În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp", se precizează într-un comunicat transmis Agerpres.

Sursa menţionată arată că au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite). "În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele", menţionează ISUBIF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel