Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu masiv de vegetație în Bragadiru. Update: Localnicii intervin pentru stingerea focului / video + foto

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un incendiu de vegetație are loc, în aceste momente, în Bragadiru.

Update:

Incendiul a fost localizat, iar pompierii lucrează la lichidarea acestuia, potrivit reprezentantei pompierilor de la fața locului.

Extinderea incendiului a fost favorizată de vânt, potrivit acesteia.

„Accesul a fost dificil, dar colegii mei au reușit să ajungă la timp, alimentarea cu apă s-a făcut la agenți economici din zonă”, a spus reprezentanta pompierilor la fața locului.

Update:

Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers pe Centura Bucureşti, între kilometri 47 şi 48, după ce fusese oprită din cauza incendiului de vegetaţie dintre localităţile Bragadiru şi Măgurele, informează Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Valorile de trafic se menţin însă ridicate în zonă, a precizat sursa citată.

Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare. "În urma acţiunilor întreprinse de echipajele de la fata locului, în acest moment nu există pericolul de extindere a incendiului către zona de case", a transmis ISUBIF.

Youtube video image

UPDATE: Localnicii intervin pentru stingerea focului.

UPDATE: Traficul auto este oprit pe ambele sensuri ale Centurii Bucureşti, din cauza vizibilităţii reduse determinate de incendiu.Circulaţia este deviată prin localitatea Măgurele.

"Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate", potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic, citat de Agerpres.

Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

UPDATE: În acest moment, nu există pericolul de extindere a incendiului către zona de case.

UPDATE: "Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs între localitățile Bragadiru și Magurele din jud. Ilfov. Incendiul se manifestă pe un camp, cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 10 ha. Alertate 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Misiunea este în dinamică, revenim cu date suplimentare”, a anunțat ISU.

Știre în curs...

_______________________

Incendiul se desfăşoară în apropierea Capitalei, în localitatea Bragadiru. În zonă, se află mai multe case.

9 maşini de inteeventie au ajuns la faţa locului.

Autoritățile au emis mesaj RO-Alert pentru atenționarea populației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel