Incendiu Marius Nasta. Vlad Voiculescu: Incident minor. A fost abur sau fum. Li s-a părut că a fost flacără
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
captură foto Antena 3
captură foto Antena 3
Vlad Voiculescu a făcut declarații, duminică seară, se la ”Marius Nasta”, acolo unde a fost raportat un incendiu la unitatea mobilă. 

”Astăzi vă putem spune că e totul în regulă, a fost un incident minor, o sperietură mare însă. Șapte pacienți, cu toții sunt în regulă. Avem un echipaj impresionant de pompieri. Repet, viața niciunui pacient nu a fost pusă în pericol, cu toții au fost transferați în secții ale institutului ”Marius Nasta”. Totul este în regulă în acest moment” a spus Vlad Voiculescu, de la Marius Nasta. 

”Informațiile pe care le avem este că nu a fost vorba despre un incendiu, ci mai degrabă o degajare de abur sau de fum, ne vor spune specialiștii”, a continuat ministrul. 

El a mai spus, despre contradicțiile cu privire la incendiu, că cei care au fost martori și au chemat pompierii au spus că ”li s-a părut că au văzut flacără”. ”Avem opinia specialiștilor care au verificat echipamentul și care ne spun că nu a fost flacără, nu am avut un incendiu de mari dimensiuni cu siguranță” a mai spus ministrul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel