Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu puternic la un service auto din Sectorul 2 al Capitalei, în zona Pieței Obor. Update 2: A fost lichidat

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Infotrafic bucuresti si ilfov
Sursa foto: Infotrafic bucuresti si ilfov
Un incendiu a izbucnit în Sectorul 2 din Capitală.

Update 2

Incendiul produs la service-ul auto din proximitatea Pieţei Obor a fost lichidat. Suprafaţa totală afectată este de aproximativ 500 metri pătraţi, a anunţat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Update 

Două persoane au fost intoxicate cu fum.

"S-a realizat un dispozitiv de intervenţie circular. Pentru asigurarea necesarului de apă, s-a suplimentat dispozitivul de intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă. S-au constituit echipe de căutare-salvare pentru a verifica spaţiile interioare. Până în momentul de faţă au fost identificate două victime. Acestea au fost asistate medical de către echipajele de la faţa locului pentru intoxicare cu fum", a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit în Sectorul 2 din Capitală. "Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un service auto, pe Șoseaua Electronicii, din Sectorul 2 al Capitalei. Alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și o ambulanță SMURD. În momentul de față incendiul se manifestă La nivelul acoperișului cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date", a transmis ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel