Incendiu la un parc de dezmembrări auto din Neamț. Au ars 30 de mașini
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ de David Henry, de la Pexels
Foto ilustrativ de David Henry, de la Pexels
Incendiu de proporții în Neamț, la un parc de dezmembrări auto. Au ars 30 de mașini.

Un incendiu de proporții izbucnit la un parc de dezmembrări auto din Neamț a mistuit 30 de mașini. Incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite de la un aparat pentru tăiere, transmite Mediafax. 

Pompierii au fost chemați sâmbătă după-amiază să stingă un incendiu produs la un parc de dezmembrări auto din localitatea Oglinzi, comuna Răucești.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la mai multe mașini și la o construcție din lemn, cu posibilitatea propagării la o locuință.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

Au ars 30 mașini și un camion provenite din dezmembrări, o magazie din lemn cu suprafața de aproximativ 20 mp și izolația din polistiren a unui perete al locuinței pe o suprafață de 20 mp.

Intervenția a durat aproximativ trei ore, precizează, duminică, pompierii nemțeni. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite de la un aparat pentru tăiere. Nu au fost victime.

Tot în județul Neamț: Cei doi fraţi căzuți în râul Bistriţa, după ce s-au jucat pe gheaţă, au murit

Cei doi fraţi căzuţi sâmbătă în râul Bistriţa din județul Neamț au murit.

Fetița de 8 ani fusese scoasă din apă de localnici, iar fratele ei, un băiețel de 7 ani, a fost scos de către pompieri, la un kilometru de locul în care a căzut în apă.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în localitatea nemțeană Borca, unde cei doi copii au căzut în râul Bistrița după ce s-au jucat pe gheaţa care s-a rupt.

Fetița de 8 ani a fost scoasă din ape de către localnici, în stare de inconștiență, înainte să ajungă pompierii. Fratele ei, un băiețel de 7 ani, a fost scos de către pompieri, la un kilometru de locul în care a căzut în apă.

Cei doi copii au fost duși la spital în timp ce erau resuscitaţi. Sâmbătă seara la 22.30 medicii de la UPU Piatra Neamț încă aplicau manevre de resuscitare, temperatura corpului ajunsese undeva la 27 de grade și luptau pentru viață.

Duminică dimineață, poliția a fost informată că viața celor doi copii nu a putut fi salvată, transmite Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel