Incendiu într-un bloc din Mureș; 27 de locatari au fost evacuaţi / Update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Incendiu într-un bloc din Mureș; 27 de locatari au fost evacuaţi / Foto ilustrativ Pexels
Incendiu într-un bloc din Mureș; 27 de locatari au fost evacuaţi / Foto ilustrativ Pexels
Un număr de 27 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de locuinţe din Târgu Mureş, pe Aleea Săvineşti, după izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la primul etaj.

Update

Iniţial, ISU Mureş anunţase evacuarea a 31 de persoane. Potrivit sursei citate, la acest moment, incendiul este lichidat. La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, două APIC şi două ATPVM. Cauza şi împrejurările producerii incendiului sunt în curs de stabilire. 

Știrea inițială

'Apartamentul este la etajul 1 dintr-un bloc cu 4 etaje. S-au evacuat 31 de locatari, evaluaţi de echipajele medicale ce încadrează autospeciala de transport personal şi victime multiple. Incendiul este lichidat. La faţa locului s-au dislocat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, autospeciala de salvare de la înălţime şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă', a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş.

Potrivit ISU Mureş, la momentul izbucnirii incendiului, doi locatari aflaţi în interiorul apartamentului în care a izbucnit incendiul s-au autoevacuat, fiind preluaţi de echipajele medicale.

'Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 17 mp. Acesta s-a manifestat cu degajări mari de fum, echipajele acţionând pentru ventilarea tuturor apartamentelor şi pentru identificarea şi lichidarea eventualelor focare ascunse. Cauza şi împrejurările producerii incendiului sunt în curs de stabilire', a precizat ISU Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel