Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu într-o zonă de lux din Capitală

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
O clădire a luat foc într-un cartier de lux din Capitală.

O clădire arde într-un cartier de lux  a Capitalei, în Sectorul 2, la mică distanță de reprezentanța Comisiei Europene la București, transmite Digi 24.

”De mai bine de 30 de minute încearcă pompierii să stingă incendiul care a izbucnit în centrul Capitalei, însă misiunea este una destul de grea. Este un fum extrem de dens, care se ridică din acel loc. Este vorba de o suprafață mare, de 700 mp care arde, în plus,  din informațiile pe care le avem, în interior sunt și foarte multe deșeuri mule gunoaie care au luat foc. Vorbim despre o clădire dezafectată. Sunt în jurul acestei clădiri zeci de pompieri de la ISU, care încearcă să stingă incendiul de sus”, a spus reporterul Digi 24, subliniind că este vorba despre o clădire foarte veche, la care există riscul ca aceasta să se prăbușească.

Traficul în zonă este blocat, mașinile nu mai au voie să se apropie de acest loc, pentru ca pompierii să poată interveni.

”Din informațiile pe care le avem, nu au fost persoane surprinse de acest incendiu, însă suspiciunea forțelor de ordine, în acest moment, este că focul ar fi pornit din cauza unui om al străzii, care ar fi aruncat o țigară”, a mai spus reporterul.

”Incendiul se manifestă la o construcție P+1E+M, pe o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați. S-a realizat dispozitiv circular de intervenție, în acest moment incendiul este localizat, nu mai există posibilități de propagare la vecinătăți, se lucrează la lichidare”, au precizat reprezentanții ISUBIF, scrie Agerpres.

Pentru lichidarea incendiului intervin opt autospeciale de stingere, o autospecială de decarcerare și o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, precum și o ambulanță SMURD.

La locul incendiului nu au fost identificate victime, mai anunță ISUBIF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel