Incendiu într-o hală din Parcul Industrial Tetarom, Cluj Napoca. Peste 70 de pompieri au intervenit
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, într-o hală de 1.000 de metri pătraţi din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca, o persoană fiind rănită uşor.

"Peste 70 de pompieri din cadrul Detaşamentelor 1, 2, Turda, Punctul de lucru Floreşti şi Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă ale judeţelor Alba şi Sălaj acţionează cu nouă autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări, două ambulanţe SMURD şi două autocisterne din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca. Focarele incendiului au fost limitate, astfel încât nu mai există pericol de propagare la vecinătăţi şi se acţionează în continuare pentru lichidarea acestora. A fost afectată de flăcări jumătate din hala cu o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, unde funcţionau o linie de producţie mobilier, un atelier auto, depozit de materiale diverse şi spaţii administrative", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, citată de Agerpres.

Sursa citată precizează că un bărbat a solicitat asistenţa unui echipaj SMURD de la faţa locului, el prezentând o plagă la nivelul degetelor unei mâini. Ulterior, pacientul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Tetarom SA, hala respectivă aparţine unei firme.

"Cu privire la incendiul izbucnit în această seară într-una din halele situate în Parcul Industrial Tetarom I, situat în Tăietura Turcului Nr. 47, Tetarom SA precizează faptul că hala nu aparţine companiei Tetarom ci este proprietatea unei societăţi comerciale care deţine terenul în concesiune. Aceasta la rândul ei a subînchiriat jumătate din suprafaţă unei alte societăţi", se arată într-un comunicat al conducerii Parcului Industrial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel