Incendiu în Parcul Bordei, lângă Hotel Diesel / video
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Un incendiu a avut loc în Parcul Bordei din Capitală, lângă Hotelul Diesel.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Parcul Bordei, lângă Hotelul Diesel. Martorii de la fața locului au filmat intervenția salvatorilor care, potrivit lor, a durat foarte puțin timp. Focul ar fi pornit de la niște gunoaie.

În timpul intervenției, la restaurantul hotelului era o petrecere la care participau oameni de seamă, iar unele mașini de lux au fost redirecționate. Poliția Locală ar fi reținut un suspect.

Un incendiu puternic a izbucnit în Capitală, duminică seara

Incendiul a avut loc la etajul 9 al unui bloc de locuinţe, în str. Poiana Narciselor. Un alt apartament a fost afectat de flăcările degajate, la nivelul balconului. A ars mobilier, fără persoane surprinse, fără evacuare de persoane. Au acționat 5 autospeciale de stingere, potrivit informațiilor transmise de autorități. 

Un alt incendiu a avut loc sâmbătă în Mogoșoaia

„În jurul orei 16,30 a fost anunţat un incendiu, care s-a produs la o hală pentru depozitare şi producţie, dar şi spaţii administrative, în localitatea Mogoşoaia. Incendiul se manifesta, la sosirea noastră, într-un mod generalizat, afectând într-o foarte mare proporţie această hală, în special în zona de depozitare şi producţie, motiv pentru care au fost concentrate în mod progresiv 15 autospeciale de stingere de la cele mai apropiate subunităţi. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului, dar şi pentru protejarea vecinătăţilor - sunt alte hale la aproximativ 20 de metri distanţă. S-a reuşit ca incendiul să nu se mai extindă la celelalte spaţii. Nu au fost persoane rănite", a precizat Daniel Vasile de la ISU București-Ilfov, potrivit Agerpres.

Un mesaj RO-ALERT i-a avertizat pe localnici să se protejeze. „Incendiu major produs în Mogoşoaia, strada Ceferiştilor. Degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, se arată în mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel