Incendiu în Oradea, arde o hală de 4000 mp. Acolo e şi depozitul unei firme de curierat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
ISU Bihor
ISU Bihor
Este un incendiu de amploare în Oradea, la o hală unde sunt echipamente şi materiale sanitare. 

Un incendiu violent a izbucnit vineri dimineața într-un depozit de materiale și echipamente sanitare din Oradea. La faţa locului intervin 10 autospeciale de stingere, dar sunt prezente şi o autospecială de descarcere şi una pentru lucru la înălţime. 

 Incendiul se manifestă în hala unui depozit de materiale și echipamente sanitare de încălzire pe o suprafață de aproximativ 4.000 de metri pătrați.

Conform ISU Bihor, persoanlul aflat în depozit s-a autoevacuat înainte de sosirea pompierilor.

"O victimă a suferit un atac de panica, alta a suferit arsuri pe o mână. Acesteia i s-a acordat primul ajutor şi nu a mers la spital", a transmis Camelia Roşca, purtător de cuvânt ISU Bihor

Aceștia intervin pentru stingerea flăcărilor și verifică spațiile, scrie Mediafax.

În hală ar activa şi o firmă de curierat, care are acolo depozit, mai transmite ISU. 

Duminica trecută, incendiu în Bucureşti. S-a emis RO-Alert 

Un incendiu violent de vegetație uscată și gunoi menajer a izbucnit, duminică după-amiază, în Parcul Grozăvești din București. A fost transmis un mesaj Ro-Alert.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer în incinta Parcului Grozăvești”, transmite ISU București-Ilfov.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări de fum pe o suprafață de 1000 metri pătrați.

„Acționăm cu opt autospeciale de stingere cu apa și spumă și un SMURD. A fost transmis și mesaj prin RO-Alert cu privire la această intervenție”, adaugă sursa citată.

Incendiu vegetaţie uscată produs în Parcul Grozăveşti. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de comunicaţii, pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie, este mesajul RO-ALERT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel