Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu în Centrul Vechi, o clădire este evacuată

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Degazare de fum l a acoperișul unie clădiri din Centrul Vechi din București.

Incendiu în Centrul Vechi din București, unde o clădire este evacuată, transmite Digi 24. Potrivit sursei, degajarea de fum este la acoperișul unei clădiri din Strada Șelari, iar pentru stingerea focului sunt deja la fața locului 5 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerarea și o autoscară.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite, iar operațiunea este în plină desfășurare. Intervenția este dificilă, iar autospecialele înaintează greu pe străzile unde au fost extinse terasele.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF), este vorba despre o clădire cu regim de înălțime P+1+pod, podul fiind comun pentru tot ansamblul de clădire, scrie Agerpres.

”Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate din Splaiul Independenței prin strada șelari. Au fost luate măsuri pentru limitarea accesului persoanelor civile în zona de intervenție. (...) Se acționează atât din interior pentru stingere, cât și din exterior pentru decopertarea învelitorii acoperișului”, arată sursa citată.

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel