Incendiu în București. Bădulescu: Arde pe o proprietate privată. Depozit ilegal de gunoi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a făcut câteva precizări legate de incendiul din strada Carierei, din București, într-o intervenție telefonică la un post tv.

Aurelian Bădulescu a declarat la Realitatea Plus, vineri după amiaza, că acolo este un depozit ilegal de gunoi:

”Nu știm nivelul poluării, urmează ca garda de Mediu să facă măsurătorile, după stingerea incendiului. Ce vă pot spune este că la adresa din strada Carierei, nr. 33, Sector 1, unde are loc incendiul, este o proprietate privată care aparține unei societăți comerciale care se află în insolvență. Administratorul judiciar al acestei societăți comeciale a fost amendat de două ori ca urmare a unor activități comune de control organizate de Poliția Locala a MunicipiuluiBucurești și Garda de Mediu, deoarece cetățenii din acea zonă au reclamat că un grup de persoane au transformata cea incintă într-un depozit de gunoaie neautorizat”, a spus Bădulescu.

”Problema este că valoarea amenzilor este de aproape 1 milion de lei, iar administratorul judiciar nu a înțeles să facă demersurile necesare pentru că este o proprietate privată. Considerăm că această sancțiune trebuie aplicată de acum încolo, ca urmare a acestui incident, de organele de urmărire penală”, a mai spus Aurelian Bădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel