Incendiu de mare amploare la un depozit de semințe
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Incendiu violent. Foto: ISU Cluj
Incendiu violent. Foto: ISU Cluj
Un puternic incendiu a avut loc în localitatea Răscruci, județul Cluj. Un depozit de semințe a fost distrus în totalitate. 

Alarma a fost dată aseară în jurul orei 18:20 și au fost dislocate pentru a interveni patru autospeciale pentru stins incendii, din două subunități ale ISU Cluj, și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Bonțida.

În momentul sosirii pompierilor, flăcările cuprinseseră deja în totalitate clădirea cu două nivele și cu o suprafață de cca 400mp. Arderea se manifesta generalizat cu posibilitatea de extindere a focului la un fânar și la casele situate în imediata vecinătate a depozitului.

Intervenție dificilă a pompierilor 

Intervenția pompierilor a durat mai bine de cinci ore, fiind necesară prioritizarea protejării vecinătăților și a personalului implicat în operațiunile de stingere a acestuia.

Clădirea depozitului a fost distrusă în totalitate, împreună cu mai multe utilaje de sortat semințe și circa 150 kg de semințe.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, dar s-a evitat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cauza incendiului este în curs de cercetare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel