Incendiu Constanța. Soțul femeii care a sărit de la etaj: A rămas în spate, s-a întors să ia laptopul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Incendiu Constanța / Captură Antena 3
Incendiu Constanța / Captură Antena 3
Marți, 16 februarie, a fost o zi neagră pentru o familie de constănțeni.

O femeie a sărit de la etajul 6 al unui bloc din Constanța, după ce apartamentul ei a luat foc. Din păcate, nu a mai putut fi salvată.

Soțul femeii a făcut declarații pentru Antena 3. „Când a căzut, ei erau jos”, a spus acesta, referindu-se la pompieri.

De asemenea, a spus că soția lui s-a întors „să ia laptopul”. „Eu am luat-o înainte, ea a rămas în spate și, din nefericire, fără să știu, s-a întors. Probabil, din cauza focului nu a mai putut să iasă. Și a mers pe balcon”, a spus acesta.

Întrebat, ulterior, dacă „era ceva important pe acel laptop”, a răspuns astfel: „Da. Ea e contabilă. Ține contabilitatea.”

Mai multe anchete au început marți la ISU Dobrogea, după ce un incendiu de proporții a izbucnit într-un bloc din municipiul Constanța. Focul a apărut la etajul 6 al imobilului cu șapte nivele. Proprietara locuinței în care a izbucnit incendiul a murit după ce a căzut de pe balcon încercând să scape de flăcări.

Arafat, declarații

„Verificăm toate circumstanțele, orele, minutele, pentru a le compara cu cele la 112, s-au solicitat inclusiv orele de la STS pentru a se verifica toate momentele acestei intervenții”, a declarat, tot la Antena 3, Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel