Data publicării:

Incendiu Constanţa, o femeie a sărit de la balcon. Lucian Bode vrea controale la ISU Constanţa

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Lucian Bode: Voi lua măsuri imediat după ce e gata ancheta. Sursa: ISU Constanţa
Lucian Bode: Voi lua măsuri imediat după ce e gata ancheta. Sursa: ISU Constanţa
Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunţat controale la ISU Constanţa, după incendiul de marţi, 16 februarie, în urma căruia o femeie care a sărit de la etajul 6 pentru a scăpa de flăcări a murit. 

Ministrul Lucian Bode a spus că sunt neconcordanţe în ceea ce priveşte ora intervenţiei, dar şi că cei vinovaţi vor răspunde în faţa anchetatorilor. 

"Unul dintre motivele pentru care am trimis echipele de control este legat de orele diferite ale sosirii la intervenţie. Am văzut prima comunicare a ISU, după care a venit a doua, şi există aceste neconcordanţe între timpi. Este puţin important ce explicaţii îmi dau ei mie, ci mai important este ce explică în faţa organelor de anchetă. Vor da explicaţii toţi cei care au avut responsabilitatea să comunice şi să ajungă în timp pentru a salva acea persoană", a declarat Lucian Bode. 

"Evident că măsurile punctuale legate de această tragedie le voi lua imediat după ce primesc rezultatul anchetei. Este absolut anormal ca în 2021, ISU să nu fie echipat cu tot ce trebuie", a mai spus ministrul. 

Amintim că marţi, 16 februarie, o femeie s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Constanţa, după ce în apartamentul ei izbucnise un incendiu. Aceasta nu a mai putut fi salvată de medici. 

VEZI ŞI Incendiu într-un bloc din Constanța. Femeia care s-a aruncat de la balcon a murit - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel