Incendiu Câmpia Turzii. Pagube de milioane de euro. Primarul orașului: În luna Mai era inaugurarea
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Incendiu Câmpia Turzii. Foto: ISU Cluj
Incendiu Câmpia Turzii. Foto: ISU Cluj
Primarul din Câmpia Turzii susține că hala industrială ce a fost cuprinsă de flăcări nici nu era inaugurată. Pagubele sunt de ordinul a câteva milioane de euro. 

”Din păcate, pentru noi nu este bună dimineața. Sunt în acest moment la fața locului. Este un moment extrem de nefericit pentru municipiul nostru. Este cea mai mare investiție care se făcea în parcul industrial aparținând primăriei municipiului. Investiția se ridică undeva la peste șapte milioane de euro. Se lucra la ea de așa manieră încât în luna mai să fie inaugurată. Este o firmă românească, cu capital german. Din păcate, după ceea ce s-a întâmplat astăzi nu știu dacă se va mai putea continua investiția. Aveau toate autorizațiile necesare. Construcția halei a început anul trecut”, a declarat Dorin Lojigan, primarul localității Câmpia Turzii. 

Populația, avertizată de autorități

”Populația a fost înștiințată prin sistemul RO-ALERT și de asemenea noi am înștiințat prin alarmele sonore”, a mai precizat primarul. 

Flăcările au distrus o hală pe o suprafață de aproximativ 4.000 de metri pătrați. Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat câteva ore pentru stingerea incendiului. 

VEZI ȘI: Incendiu de proporții la Câmpia Turzii. Arde o hală industrială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel