Încasări reduse la The Dark Knight Rises, după tragedia din Denver
Data publicării:
Autor: Teodorescu Laura
WhatsApp

Vânzările la The Dark Knight Rises au fost sub cele aşteptate, mulţi cinefili temându-se să meargă la film, după tragedia de la premierea de vineri.

[caption id="attachment_210733" align="alignleft" width="350"] Sursă foto: movieblogbuster.com[/caption]

The Dark Knight Rises a avut vânzări de 162 de milioane de dolari până duminică, în SUA şi Canada, cifra aşteptată de către experţi situându-se la 173 de milioane de dolari, potrivit Ziare.com.

Acesta era unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului înainte ca focul să fie deschis în Aurora, Colorado, de către un bărbat care se credea Joker, cel mai aprig duşman al lui Batman. În urma atentatului, 12 persoane şi-au pierdut viaţa în sala de cinema, iar alte 58 au fost rănite.

Încasările anticipate de vineri până duminică erau de 170 - 198 de milioane de dolari, înainte de producerea tragediei. După împuşcăturile de la premiera filmului, securitatea în cinematografe a fost întărită, fiind anulată premiera producţiei la Paris şi apariţiile actorilor în Mexic şi Japonia, informează sursa citată.

Dark Knight Rises este al treilea şi ultimul film al seriei Batman în care apare Christian Bale. Warner Bros. a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru a-l produce, plus alte câteva zeci de milioane pentru a-l promova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel